Training & Opleiding

Wij willen onze vakkennis met u delen

FLIR Systems is de grootste commerciële onderneming ter wereld op het gebied van temperatuurmetende en beeldvormende warmtebeeldcamera’s. Als marktleider willen wij onze vakkennis over produkten en onze meettechnische "knowhow" delen met klanten, partners en geïnteresseerden. 

Het Infrared Training Center (ITC)

Omdat training en opleiding los moeten staan van productie, verkoop en marketing heeft FLIR Systems het Infrared Training Center (ITC) opgericht. Onze ITC instructeurs hebben jarenlange theoretische en praktische ervaring met infraroodthermografie en leiden u op tot gecertificeerd Thermograaf volgens de normen van de American Society of Non-Destructive Testing (ASNT). Voor meer informatie over het Infrared Training Center (ITC), kunt u de internationale website van het ITC raadplegen. 

ITC Level I training

Na een theoretische inleiding over infrarood, leert u tijdens een ITC Level I cursus hoe men kwaliteitsvolle data kan verkrijgen door gebruik te maken van een thermische camera. U leert hoe u op de juiste manier temperaturen kan meten, rekening houdend met factoren als emissiviteit, reflectie en afstand. Men zal u tonen hoe u een infraroodbeeld op de juiste wijze moet interpreteren door theoretische kennis, maar ook aan de hand van een reeks praktische proeven. Bovendien zult u leren een aantal kostbare vergissingen te vermijden door bv. het verschil te weten tussen een echte "hot spot" en reflectie. Verder wordt een gedeelte van de opleiding gewijd aan het gebruik van software om u in staat te stellen een degelijk infrarood inspectierapport op te stellen.
De 5-daagse ITC Level I training wordt in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.

Gecertificeerd

Gecertificeerd

Als marktleider willen wij onze vakkennis over producten en onze meettechnische "knowhow" delen met klanten, partners en geïnteresseerden. De ITC opleiding is voor de echte professional.
1-daagse opleidingen

1-daagse opleidingen

Onze 1-daagse training thermografie wordt een keer per maand gegeven in onze trainingscentrum in Drunen en is een samenvatting van de 5-daagse ITC Level 1 opleiding.
Powered by Lightspeed