Betaalmethoden

Thermografiecamera.be werkt samen met SISOW om uw betaling veilig, eenvoudig en snel te voltooien in een vertrouwde betaalomgeving. Wij bieden u de volgende betaalmethodes:

BanContact
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Belgische bankkaart en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

Via overschrijving
Hiermee kan zowel door nationale als internationale klanten online betaald kan worden. Kiest u voor deze betaalmethode, dan ontvangt u automatisch van ons een factuur, waarvan u het bedrag via een reguliere bankoverschrijving voldoet. Omdat wij moeten wachten op uw betaling, zal de levering van uw bestelling meer tijd in beslag nemen dan via de betaalmethode Bancontact.

Bestellen op rekening/factuur
Onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. U ontvangt uw factuur op het door u aangegeven factuuradres, deze dient u binnen 14 dagen te betalen. Let op dat uw bedrijf altijd door ons wordt getoetst op kredietwaardigheid bij Atradius. Bij een negatieve toetsing dient u uw opdracht alsnog vooraf te betalen.


Powered by Lightspeed