SENSOR BV 1-daagse basiscursus thermografie

Merk: SENSOR BV
Korte omschrijving:
Onze 1-daagse basiscursus thermografie wordt maandelijks gegeven in ons trainingscentrum. Het is een korte en leerzame samenvatting van de ITC Level 1 cursus.

Basiscursus thermografie 

Onze 1-daagse basiscursus thermografie wordt één keer per maand gegeven in onze trainingscentrum in Drunen (Nederland). De 1-daagse training thermografie is een samenvatting van de 5-daagse level 1 opleiding waarin de belangrijkste punten van thermografie worden behandeld. De cursist krijgt een algemene basis waardoor men weet hoe correct te meten en waar op te letten bij het inspecteren met een thermografie camera.

Schrijf je nu in voor de cursus op 1 van de vermelde data. U ontvangt na uw aanmelding een bevestiging van uw deelname en alle benodigde informatie voor de cursusdag.

Cursusdata 2021:

Zie onze webshop: https://www.warmtebeeldcamera.nl/nl/sensor-bv-1-daagse-training.html

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar [email protected] en wij sturen u dan een aanmeldformulier toe of schrijf je in via onze webshop.

- Locatie van het trainingcentrum:

Sensor B.V.
James Wattlaan 15
5151 DP
Drunen (Nederland)

downloads

Gerelateerde producten

ITC Level 1

ITC Level 1

De ITC Level 1 is een 5-daagse cursus tot Level 1 thermograaf. Deze opleiding word in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.
ITC Level 2

ITC Level 2

De ITC Level 2 is een 5-daagse cursus tot Level 2 thermograaf. Deze opleiding word in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.
Powered by Lightspeed