Het bedrijf

Als Platinum Partner van FLIR levert SENSOR BV het totale productenpakket thermografie. Dat betekent meer dan alleen een thermografie camera. Door 25 jaar ervaring en gecertificeerd personeel weten wij wat u nodig heeft als het gaat om thermografie en warmtemeting. Een degelijk en eerlijk advies staat daar bij centraal.

Een FLIR warmtebeeldcamera kopen is eenvoudig, de juiste camera des te moeilijker. Wij helpen u graag bij uw keuze en voorzien in een brede variatie aan training en opleiding zodat u correct met de camera kunt omgaan en kunt meten. Naast training en opleiding voorziet SENSOR BV in al uw FLIR service van een kleine update tot een complete kalibratie. Ook voor aanvullende accessoires en een eventuele omruil naar een camera met meer mogelijkheden kunt u bij ons terecht.

Of u nu water lekkages wilt opsporen, leidingen en vloerverwarming wilt zien lopen, een koudebrug en tocht wilt detecteren, een elektrokast of zonnepanelen wilt inspecteren, mechanische hotspots of gaslekkages wilt detecteren of het energieverlies van uw woning in kaart wilt brengen, door het brede aanbod van marktleider FLIR is er bij SENSOR BV voor iedere applicatie en budget een juiste camera te vinden.


 

Powered by Lightspeed