Vochtmeters

RHT10 USB datalogger

EXTECH RHT10 USB datalogger

EXTECH RHT10 USB datalogger, meet zowel temperatuur en luchtvochtigheid en slaat voor iedere parameter tot wel 16.000 metingen op! Ideaal voor gebruik in opslagruimtes, vriezers of transportcontainers
MO297 Vochtmeter

EXTECH MO297 Vochtmeter

Meetinstrument voor het meten van relatieve luchtvochtigheid en omgevingstemperatuur, via Bluetooth draadloos in verbinding met uw FLIR thermografische camera.
MR77 Vocht- en infrarood thermometer

FLIR MR77 Vocht- en infrarood thermometer

De FLIR MR77 is een contactloze vochtmeter die ook uitgevoerd is met een externe pin probe en een infrarood thermometer voor contactloze temperatuurmetingen.
RHT10 USB Vocht- en temperatuurlogger

EXTECH RHT10 USB Vocht- en temperatuurlogger

EXTECH RHT10 datalogger, meet zowel temperatuur en luchtvochtigheid en slaat voor iedere parameter tot wel 16.000 metingen op! Ideaal voor gebruik in woningen, opslagruimtes, vriezers of transportcontainers
MO297 Vochtmeter

EXTECH MO297 Vochtmeter

Meetinstrument voor het meten van relatieve luchtvochtigheid en omgevingstemperatuur, via Bluetooth draadloos in verbinding met uw FLIR warmtebeeldcamera.
MR77 Vocht- & IR temperatuurmeter

FLIR MR77 Vocht- & IR temperatuurmeter

De FLIR MR77 is een veelzijdige vochtmeter, tevens uitgevoerd met een pin probe en een infrarood spotmeter ten behoeve van contactloze temperatuurmetingen.
MR55

FLIR MR55

De FLIR MR55 is een pin-gebaseerde meter met draadloze connectiviteit, die het gemak biedt om metingen van een mobiel apparaat te bekijken via de FLIR Tools® mobiele app
EM54

FLIR EM54

De FLIR EM54, de ideale tool voor het inspecteren en opsporen van fouten in HVAC/R kanalen in woningen, commerciële en industriële gebouwen.
MR59

FLIR MR59

De FLIR MR59 is een pinloze vochtigheidsmeter met draadloze connectiviteit. Bekijk live mobiel apparaat te bekijken via de FLIR Tools® Mobile-app.
Powered by Lightspeed