Point & Shoot

Point & Shoot thermografiecamera's van FLIR zijn eenvoudige en betaalbare thermografische camera's die niet te veel features hebben en vaak dat kunnen wat in basis belangrijk is. Het maken van een infrarood foto gecombineerd met een visuele foto dankzij de gepatenteerde en unieke MSX® functionaliteit. Deze warmtebeeld camera's zijn onvergelijkbaar met welke dan ook in hun prijs klasse.

C2 (vervangen door FLIR C3-X)

FLIR C2 (vervangen door FLIR C3-X)

De eerste thermografie camera ter wereld in zakformaat is een feit!
De compacte Flir C2 heeft een ingebouwde visuele camera, ledverlichting, de gepatenteerde MSX, 80x60 pixels en 0,1°C gevoeligheid.
C3 (vervangen door FLIR C3-X)

FLIR C3 (vervangen door FLIR C3-X)

Een volwaardige warmtebeeldcamera op zakformaat. De Flir C3 is vergelijkbaar met zijn populaire voorganger en is extra uitgerust met Wifi en een Hot/Cold Spot zoeker.
C3-X

FLIR C3-X

De FLIR C3-X camera is een betaalbare, professionele inspectietool voor gebouwen, faciliteitenonderhoud, HVAC/R, elektrische reparaties en andere probleem oplossingstoepassingen
C5

FLIR C5

Na de FLIR C2 en FLIR C3 is er nu de FLIR C5. Met de krachtige eigenschappen van de FLIR C5 compacte warmtebeeldcamera in je zak ben je altijd klaar voor het vinden van allerlei thermische problemen.
TG165-X

FLIR TG165-X

De FLIR TG165-x behoort tot de FLIR TG-Serie en heeft een thermische resolutie van 80 × 60 pixels. Lokaliseer temperatuur afwijkingen die wijzen op fouten in electra, machines of lokaliseer lucht en water lekkages.
TG267

FLIR TG267

DE FLIR TG267 is een handzame warmtebeeldcamera met 160 × 120 pixels en is uitgerust met FLIR MSX®. Meet nauwkeurig temperaturen tussen -25 ºC en 380 ºC met de Bullseye laser pointer.
TG275

FLIR TG275

De FLIR TG275 is een warmtebeeldcamera welke ontwikkeld is voor optimaal gebruik in de automotive industrie. Natuurlijk betekent dit niet dat deze warmtebeeldcamera in andere industriën niet gebruikt kan worden.
TG297

FLIR TG297

De FLIR TG297 is een point en shoot warmtebeeldcamera welke geschikt is tot zeer hoge temperaturen tot 1030 ° C (1886 ° F) met een resolutie van 160 × 120 pixels.
E4 Wifi

FLIR E4 Wifi

De Flir E4 Wifi warmtebeeldcamera is het ideale apparaat voor snelle en nauwkeurige spotmetingen bij elektro- en gebouweninspectie.
E5xt WiFi

FLIR E5xt WiFi

De FLIR E5xt WiFi is een compacte warmtebeeldcamera. Door de ingebouwde WiFi is het delen en versturen van de gemaakte beelden nog makkelijker.
E6xt WiFi

FLIR E6xt WiFi

De FLIR E6xt WiFi 240 x 180 pixels Point & Shoot warmtebeeldcamera . Met hot/cold spotmeter, MSX® functionaliteit, handmatige span level en WiFi is hij zeer compleet.
E8xt WiFi

FLIR E8xt WiFi

De FLIR E8xt WiFi 320 x 240 IR pixels, uitstekende thermische gevoeligheid, hot/cold spotmeting, kleuralarm, MSX® functionaliteit en handmatige span level.
Powered by Lightspeed