FLIR Warmtebeeldcamera's

Industrie

Industrie

De warmtebeeldcamera's voor de industrie zijn geschikt voor het visualiseren van temperatuurverschillen bij onder andere elektrotechnische installaties en mechanische onderdelen.
Gebouwen

Gebouwen

De warmtebeeldcamera's voor gebouwen & HVAC zijn geschikt voor het visualiseren van temperatuurverschillen in onder andere vloeren, muren, daken, kozijnen en luchtbehandelingsinstallaties.
GasFindIR

GasFindIR

FLIR gasfinders zijn warmtebeeldcamera's speciaal ontwikkeld voor het visualiseren van gassen bij actieve industriële processen.
Cores & Components

Cores & Components

De warmtebeeldcamera's voor drones zijn zeer compacte lichtgewicht modellen, met onder meer onboard opname functies.
Automatisering

Automatisering

De warmtebeeldcamera's voor automatisering zijn o.a. geschikt voor het visualiseren en alarmeren van temperatuurverschillen voor onder andere broeidetectie en branddetectie in afvalbunkers en loodsen met magazijn en opslag.
Research & Development

Research & Development

De warmtebeeldcamera's voor de industrie zijn geschikt voor het visualiseren van temperatuurverschillen bij onder andere elektrotechnische installaties.
Point & Shoot

Point & Shoot

Point & Shoot thermografiecamera's van FLIR zijn eenvoudige en betaalbare thermografische camera's die een infrarood foto combineren met een visuele foto, dankzij de gepatenteerde en uniek MSX® functionaliteit.
Nachtzicht camera's

Nachtzicht camera's

Met een nachtzicht camera kijk je moeiteloos in het donker. Nachtzicht camera's worden veel gebruikt voor o.a. jacht, politie, beveiliging, brandweer en vind je bij Sensor BV op onze shop www.warmtebeeldcamera.nl
Test & Measurement

Test & Measurement

Vochtmeters, multimeters en stroomtangen met een warmtebeeldcamera. Na een meting kun je direct een extra controle doen met de ingebouwde warmtebeeldcamera.
Powered by Lightspeed