FLIR Tools+ Software

Artikelnummer: T198583
Merk: FLIR

Korte omschrijving:
Met FLIR Tools+ maakt u snel professionele rapporten.
Vanwege de uitgebreide functies kan u meer informatie van uw thermografische beelden bekomen

De pluspunten van FLIR Tools+ :

Naast alle standaard functies van FLIR Tools software, biedt de nieuwe FLIR Tools+ software een uitgebreide functieset, met onder andere cutting-edge controls voor de inspectie van uw thermografische beelden en het maken van rapporten. U maakt met FLIR Tools+ thermografische beeldvideo's met real-time weergave van temperatuurinformatie. Met FLIR Tools+ worden uw rapportages geavanceerder, gedetailleerder waarbij afwijkingen en trends in uw metingen met grotere precisies worden weergegeven.
 
 • Manuele infrarood/visuele groepering van afbeeldingen
  Groepeer FLIR thermografische en visuele beelden onafhankelijk van wanneer en hoe de afbeeldingen zijn opgenomen.
 • Radiometrische panorama
  Plak FLIR thermografische beelden (inclusief MSX) aan elkaar, onafhankelijk van de volgorde waarop de beelden zijn opgenomen. Deze functie helpt u bij het meten en inkleuren van het complete thermografische beeld. Afbeeldingen overlappen voor minstens 30% met elkaar.
 • Radiometrische infrarood video opname
  Deze functie geeft u de mogelijkheid om warmtebeeld video's op te nemen en terug te spelen en op te slaan als .AVI.
 • Geavanceerde rapportage
  FLIR Tools+ maakt gebruik van de kracht van FLIR Reporter software met verbeterde snelheid, waardoor u tot 50% sneller verslagen kan opmaken in Microsoft Word.
 • Aantrekkelijk geprijsd
  FLIR Tools+ is van ongekende toegevoegde waarde voor uw FLIR warmtebeeldcamera. U maakt maximaal gebruik van de functionaliteit en snel een professionele rapportage.
Na aanschaf van FLIR Tools+ in onze webshop ontvangt u van ons de software licentie code.
U kan via onderstaande link de FLIR Tools software downloaden en vervolgens kan je vanuit deze software uw licentie code invoeren om de update naar de Flir Tools+ uit te voeren.

Download FLIR Tools 5
Download FLIR Tools 6

Gerelateerde producten

ITC Level 1

ITC Level 1

De ITC Level 1 is een 5-daagse cursus tot Level 1 thermograaf. Deze opleiding word in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.
ITC Level 2

ITC Level 2

De ITC Level 2 is een 5-daagse cursus tot Level 2 thermograaf. Deze opleiding word in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.
Powered by Lightspeed