FLIR software

Onmisbaar bij de interpretatie, analyse en rapportage van uw warmtebeelden is de krachtige software van FLIR met geïntegreerde functionaliteit. Wij helpen u graag naar een volledige oplossing, waarbij de juiste software voor analyse en rapportage een essentieel onderdeel betreft. Neem gerust contact met ons op om uw wensen en behoeften te bespreken.

Download FLIR Tools 5
Download FLIR Tools 6

Tools software

FLIR Tools software

Met de FLIR Tools software kunt u radiometrische beelden en visuele beelden van infraroodcamera's ordenen en er analyses op uitvoeren. Na eventueel toevoegen van firmalogo en commentaar kan men van deze warmtebeelden een rapport maken.
Tools+ Software

FLIR Tools+ Software

Met FLIR Tools+ maakt u snel professionele rapporten.
Vanwege de uitgebreide functies kan u meer informatie van uw thermografische beelden bekomen
Tools Mobile

FLIR Tools Mobile

FLIR Tools Mobile is een intuïtieve applicatie voor Apple en Android-telefoons en tablets om thermografie beelden te importeren, analyseren en te beheren. FLIR Tools Mobile is onder andere geschikt voor T620, T640, E40, E50 en E60.
ResearchIR Software

FLIR ResearchIR Software

FLIR ResearchIR is speciale software voor gekoelde en ongekoelde warmtebeeldcamera's waarbij de toepassingen gericht zijn op R&D en de wetenschap. Met FLIR ResearchIR haalt u het maximale uit uw warmtebeeldcamera. neemt u high speed opnames op en ma...
Thermal Studio (Pro/Standaard) - 12 Maanden Licentie

FLIR Thermal Studio (Pro/Standaard) - 12 Maanden Licentie

Reporting Software: FLIR Thermal Studio Pro of Standaard - 12 Maanden Licentie
Screen EST Software

FLIR Screen EST Software

FLIR Screen-EST ™ is desktopsoftware voor het uitvoeren van efficiënte en nauwkeurige huidtemperatuuronderzoeken op drukke locaties. Om deze software te gebruiken is een FLIR warmtebeeldcamera nodig.
Powered by Lightspeed