FLIR ITC Level 2 - 5-daagse opleiding

Merk: FLIR

Korte omschrijving:
De ITC Level 2 is een 5-daagse cursus tot Level 2 thermograaf. Deze opleiding word in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.

Inhoud training: Level 2 Thermograaf

Deze 5 daagse training is ontwikkeld voor gevorderden in de thermografie die ervaring hebben met inspecties en over ruime kennis en ervaring beschikken op het gebied van infrarood thermografie.

Inhoud training:

U start met een presentatie over een toepassing uit uw eigen vakgebied in relatie tot het geleerde in de Level 1 training. Vervolgens zal uw kennis over warmteleer, infrarood stralingsleer en de werking van infrarood camera's verdiept en verbreed worden aan de hand van vele praktijkoefeningen. De Level 2 opleiding gaat dieper in op de natuurkundige achtergronden van infarode straling in relatie tot het meetobject. Hiermee bent u in staat om voor de diverse toepassingen de voor en nadelen van thermografie te benoemen en kunt u inspectie en rapportage procedures opzetten en Level 1 thermografen begeleiden bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Voor deze cursus dient u te beschikken over een geldig Level 1 certificaat en minimaal één jaar ervaring met thermografische inspecties.

Cursusdata ITC Level II training 2021:
Zie voor actuele data: https://www.warmtebeeldcamera.nl/nl/flir-itc-level-2.html


Aanmelden?
Stuur een e-mail naar [email protected] en wij sturen u dan een aanmeldformulier toe.

downloads

Gerelateerde producten

ITC Level 1

ITC Level 1

De ITC Level 1 is een 5-daagse cursus tot Level 1 thermograaf. Deze opleiding word in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.
Powered by Lightspeed