FLIR ITC Level 2 - 5-daagse opleiding

Artikelnummer: 19-00116
Merk: FLIR

Korte omschrijving:
5-daagse opleiding tot Level II thermograaf

U dient te beschikken over een Level 1 certificaat en minimaal 6 maanden ervaring als Level 1 thermograaf.

Inhoud training: Level 2 Thermograaf

Deze 5 daagse training is ontwikkeld voor gevorderden in de thermografie die ervaring hebben met inspecties en over ruime kennis en ervaring beschikken op het gebied van infrarood thermografie.

Inhoud training:

U start met een presentatie over een toepassing uit uw eigen vakgebied in relatie tot het geleerde in de Level 1 training. Vervolgens zal uw kennis over warmteleer, infrarood stralingsleer en de werking van infrarood camera's verdiept en verbreed worden aan de hand van vele praktijkoefeningen. De Level 2 opleiding gaat dieper in op de natuurkundige achtergronden van infarode straling in relatie tot het meetobject. Hiermee bent u in staat om voor de diverse toepassingen de voor en nadelen van thermografie te benoemen en kunt u inspectie en rapportage procedures opzetten en Level 1 thermografen begeleiden bij hun dagelijkse werkzaamheden. Deze praktijkgerichte opleiding bestaat uit drie dagen theorie waarin veel praktijkdemonstraties zijn verwerkt. De vierde dag is de praktijkdag. De laatste dag staat in teken van het examen.

Examen en certificering:

De training wordt afgesloten met een examen. Het examen bevat meerkeuze vragen en een thermogram analyse.

Lokatie: Amersfoort of Den Bosch
Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname en bij een met goed gevold afgelegd examen, het ITC Level 2 certificaat.
Deze training wordt in het Nederlands gegeven.
inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, versnaperingen en lunch.
Een eventuele overnachting is exclusief en is met korting te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Hercertificering

Wanneer u slaagt voor het Level 1 examen is dit certificaat 5 jaar geldig. Voor de vervaldatum (zie certificaat) dient het certificaat verlengd te worden. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Annuleren

De training gaat door bij voldoende deelnemers. U kunt de training kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aanvang van de training. Wilt u voor aanmelding weten of er nog een plaats vrij is? Neem dan contact met ons op via +31 (0)416-369473.
Powered by Lightspeed