FLIR ITC Level 1 - 5-daagse cursus

Merk: FLIR

Korte omschrijving:
De ITC Level 1 is een 5-daagse cursus tot Level 1 thermograaf. Deze opleiding word in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.

Inhoud van de cursus ITC Level I Thermografie :

Naast een theoretische inleiding over infrarood, leert u tijdens de cursus hoe u kwaliteitsvolle data kan verkrijgen door gebruik te maken van een thermografische camera. U leert hoe u op een juiste manier temperaturen kunt meten, rekening houdend met factoren als emissiviteit, reflectie en afstand. Men zal u tonen hoe u een infraroodbeeld op de juiste wijze moet interpreteren door theoretische kennis, maar ook aan de hand van een reeks praktische proeven. Bovendien zal u leren een aantal kostbare vergissingen te vermijden door bijvoorbeeld het verschil te weten tussen een echte “hot spot” en reflectie. Ook het gebruik van de software komt aan bod om u in staat te stellen een degelijk infrarood inspectierapport op te stellen. De cursus wordt in het Nederlands gegeven, door een Level III gecertificeerde instructeur.

Cursusdata ITC Level I training 2021:
Zie voor actuele data: https://www.warmtebeeldcamera.nl/nl/flir-itc-level-1.html

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar [email protected] en wij sturen u dan een aanmeldformulier toe.

downloads

Gerelateerde producten

ITC Level 2

ITC Level 2

De ITC Level 2 is een 5-daagse cursus tot Level 2 thermograaf. Deze opleiding word in het Nederlands gegeven door een Level III gecertificeerde instructeur.
1-daagse basiscursus thermografie

1-daagse basiscursus thermografie

Onze 1-daagse basiscursus thermografie wordt maandelijks gegeven in ons trainingscentrum. Het is een korte en leerzame samenvatting van de ITC Level 1 cursus.
Powered by Lightspeed