FLIR MR176 Vochtmeter met warmtebeeldcamera

Merk: FLIR

Korte omschrijving:
Met de FLIR MR176 Vochtmeter Plus met IGM (Infrared Guided Measurement)-technologie kunnen reparatie- en renovatieprofessionals nauwkeurig zien waar ze moeten meten. De FLIR MR176 beschikt over alle benodigde meetmogelijkheden om vochtproblemen snel ...

Met de FLIR MR176 Vochtmeter Plus met IGM (Infrared Guided Measurement)-technologie kunnen reparatie- en renovatieprofessionals nauwkeurig zien waar ze moeten meten. De FLIR MR176 beschikt over alle benodigde meetmogelijkheden om vochtproblemen snel op te sporen.

De oorzaak van waterlekkage of vochtindringing is niet altijd eenvoudig of duidelijk aan te wijzen. De schade is wellicht goed zichtbaar op een plafond in de woonkamer, maar het vocht kan uiteindelijk afkomstig zijn van een raam boven in de slaapkamer of een douchelekkage. Soms zijn er zelfs helemaal geen vochtplekken te zien. De FLIR MR176 is een hoogwaardig meetinstrument met een geïntegreerde warmtebeeldcamera, dat exact de plek aan kan wijzen die nader onderzocht moet worden.
De MR176 biedt flexibiliteit ten aanzien van warmtebeelden en metingen waaronder vochtmetingen met en zonder pin, vier kleurpalletopties voor warmtebeelden, instelbare vocht- en omgevingswaarden op het warmtebeeld en een in gebouwde thermo-hygrometer met een zelf te verwisselen temperatuur/relative vochtigheidssensor. Beroepsprofessionals kunnen een reserve temperatuur/relatieve vochtigheidssensor achter de hand houden en indien nodig verwisselene zodat er zonder uitvaltijd gewoon doorgewerkt kan worden. Voor het verrichten van omgevingsmetingen in diverse ruimtes, is de MR176 bovendien uitgerust met een Progressive Enviromental Stability Indicator die laat zien wanneer de relative vochtigheidswaarden zijn gestabiliseerd, waardoor giswerk vanwege de responstijd tot het verlden behoort. De meter is draagbaar en duurzaam, en dankzij het gebruiksvriendelijke menu krijgen professionals meer gedaan in minder tijd.

Powered by Lightspeed