FLIR GF77 ongekoelde gasdetectie warmtebeeldcamera

Merk: FLIR
Korte omschrijving:
De FLIR GF77 ongekoelde thermische camera voor het detecteren van gassen en speciaal ontworpen voor het detecteren van methaan.

FLIR GF77 ongekoelde gasdetectie warmtebeeldcamera

FLIR GF77 is de eerste ongekoelde infraroodcamera van FLIR die methaanemissies in realtime visualiseert waardoor gaslekken sneller en efficiënt kunnen worden gedetecteerd. De compacte FLIR GF77 is het betaalbare alternatief voor FLIR's toonaangevende gekoelde optische gasdetectie camera's. De camera is ontworpen voor gebruik door producenten van hernieuwbare energie, op aardgascentrales en op locaties langs de toeleveringsketen van aardgas.

Spectrale filtering voor methaan

Door te filteren op methaan en soortgelijke gassen, verbetert de GF77 de detectie, terwijl ook valse negatieven worden verminderd van gassen die absorberen in andere golflengten.

Robuuste camerafuncties

Van laser-gestuurde autofocus tot 1-Touch Level / Span contrastverbetering, de GF77 biedt de nieuwste high-tech functies die u van FLIR zou verwachten.

Ontworpen voor uw werkdag

Ontworpen met een 180° draaibaar optische lens en een viewfinder, de camera is lichtgewicht zodat u de hele dag moeiteloos door kunt. Met de rapportage mogelijkheden kunt u uw bevindingen van de dag in het veld netjes vastleggen en ordenen.

Resolutie: 320 x 240
Temperatuurbereik: -20°C tot 70°C
Thermische gevoeligheid: <25 mK
Detector type: Uncooled microbolometer
Spectraal bereik: 7–8.5 μm
Nauwkeurigheid: <100 ppm × m @ 30°C (86°F)
Gastabel:
Powered by Lightspeed