FLIR Drone kit 336 Sensor bv

Merk: FLIR

Korte omschrijving:
Met de Drone kit 336 Flir Sensor bv heb je een compleet pakket: thermografische camera, gimbal en remote bediening. Uniek en eigen ontwerp.

Met de Drone kit 336 Flir Sensor bv heb je een compleet pakket: thermografische camera, gimbal en remote bediening.
Door de remote bediening via tablet kan u vanop de grond het thermografisch beeld bekijken.
U kan ook van ieder pixel de temperatuur bekijken, isotherm functies invoeren en wisselen van kleurenpallet. Op deze manier hebt u maximale flexibiliteit en gebruiksgemak.


Ons uniek concept heeft volgende voordelen :

  • Zowel de camera, gimbal als remote bediening passen in een handig te dragen en lichte flightcase. De meegeleverde batterijen kunnen opgeladen worden door het geïntegreerde laadsysteem.
  • Met de bijgeleverde 3-as gimbal is de thermische camera volledig gestabiliseerd.
  • Modulair en licht, dus daarom ook bruikbaar als handheld thermische camera.
  • De thermische camera is volledig instelbaar op afstand met Vision+ app, zodat u niet alleen PAN / TILT kunt aanpassen, maar de FLIR warmtebeeldcamera ook volledig op afstand kunt configureren (Isotherm, delta-t, paletten, etc.)
  • De thermografie camera en gimbal wegen slechts +/-1300 gram en zijn dus geschikt voor lichte drones. De drone is in staat om +/- 15 minuten te vliegen.
  • Door het modulaire ontwerp kan de camera eenvoudig opgehangen worden aan een haak, ladder of platform zonder dat er iemand extranodig is om de camera te bedienen. In deze opstelling kan de camera tot 5 uur draaien.
  • Met meegeleverde QuickRelease bent u in staat om te schakelen naar 3th party camera's (indien nodig) waarbij u nog steeds gebruik kunt maken van de Vision+ APP.

De Drone Kit 336 Flir Sensor bv bestaat uit:

- FLIR thermografie camera met 336 x 256 pixels
- DJI Phantom drone complete set
- Gimbal
- Remote
- Quickrelease
- Batterijen
- Tablet voor bediening FLIR Camera en live video beeld
- Robuuste koffer

Contacteer ons voor meer informatie via [email protected]

Gerelateerde producten

TAU2 336

TAU2 336

De FLIR TAU 2 is de laatste generatie LWIR ongekoelde thermografie camera cores voor OEM toepassingen, beschikbaar met verschillende type lenzen.
Drone kit 160 Sensor bv

Drone kit 160 Sensor bv

Met de Drone kit 160 Flir Sensor bv heb je een compleet pakket: thermografische camera, gimbal en remote bediening. Uniek en eigen ontwerp.
Drone kit 640 Sensor bv

Drone kit 640 Sensor bv

Met de Drone kit 640 Flir Sensor bv heb je een compleet pakket: thermografische camera, gimbal en remote bediening. Uniek en eigen ontwerp.
Powered by Lightspeed