FLIR C3 warmtebeeldcamera met Wifi

Artikelnummer: 100-0045
Merk: FLIR
Korte omschrijving:
Een volwaardige warmtebeeldcamera op zakformaat. De Flir C3 is vergelijkbaar met zijn populaire voorganger en is extra uitgerust met Wifi en een Hot/Cold Spot zoeker.

FLIR C3, geavanceerde zakformaat warmtebeeldcamera

Met zijn handzame formaat en robuuste behuizing is de C3 de ideale warmtebeeldcamera om overal mee naar toe te nemen. Met functies als MSX, Wifi en een Hot/Cold Spot zoeker is de FLIR C3 de perfecte tool voor snelle en nauwkeurige temperatuurmetingen.

Highlights

  • Lichtgewicht, compact
  • Touchscreen
  • Wifi (deel gemakkelijk je gemaakte beelden)
  • Snelle hot en coldspot detectie
   
 

Met FLIR’s gepatenteerde MSX® real-time beeldverbetering en een helder, gebruiksvriendelijk touchscreen met automatische oriëntatie, legt de camera warmtebeelden tot in het kleinste detail vast. MSX voegt belangrijke details (vastgelegd door de geïntegreerde zichtbare camera) toe aan de warmtebeelden van de C3. Hierdoor zijn cijfers, letters, structuren en andere kenmerken duidelijk zichtbaar, zonder in te leveren op de kwaliteit van het warmtebeeld. De zeer gevoelige detector, met een resolutie van 4.800 pixels, maakt en toont beelden van subtiele warmtepatronen en kleine temperatuurverschillen die vaak voorkomen in de bouwsector. Het grote beeldveld van 41° legt bovendien meer vast per opname.

Bovendien is de camera voorzien van ingebouwd werklicht en een flitser. Zeker geen overbodige luxe bij het uitvoeren bouwinspecties, waarbij vaak sprake is van slecht verlichte ruimtes. De extra verlichting zorgt er ook voor dat er een duidelijkere foto gemaakt kan worden, naast het warmtebeeld van de C3.

Dankzij de eenvoudige point & shoot bediening kan de camera radiometrische JPEG's met één druk op de knop opslaan. De beelden kunnen later worden gedownload via de gratis FLIR Tools-software. Vervolgens kunnen gebruikers de warmtebeelden bewerken, delen van het beeld uitsnijden, temperatuurmetingen toevoegen, kleurpatronen aanpassen en overtuigende rapporten opstellen.

Beter beeld met hoge thermische gevoeligheid en een brede FOV

De FLIR C2 warmtebeeldcamera heeft 4800 thermische pixels. De nieuwe detector met hoge gevoeligheid zorgt er voor dat het warmtebeeld met subtiele patronen wordt weergegeven op het touchscreen diplay. Daarom is de C3 bijzonder goed inzetbaar om kleine temperatuursverschillen waar te nemen bij de inspectie van gebouwen.

Uitgevoerd met FLIR's gepatenteerde MSX® Image Enhancement

De C3 is uitgevoerd met FLIR's unieke MSX® dat enorm belangrijke details toevoegd aan het warmtebeeld door real time het visuele beeld te mengen met het warmtebeeld. Essentiele contouren in het beeld waar geen temperatuursverschillen optreden, worden op deze manier goed zichtbaar. Dit maakt het mogelijk om toch problemen op te sporen in het warmtepatroon. MSX® is altijd real-time. Zowel over het display als ook tijdens het streamen via USB.

Volledig radiometrische flexibiliteit voor krachtige rapportages

De FLIR C3 slaat warmtebeelden en visuele beelden op in JPEG formaat, waarbij alle 4800 pixels temperatuur informatie bevatten. Iedere individuele pixel kan via de FLIR Tools software worden geanalyseerd. Naast het MSX beeld kunt u seperate beelden gebruiken van het warmtebeeld en het visuele beeld, om een overtuigend rapport te maken voor uw klant

Upload afbeeldingen naar FLIR Tools via Wifi
Upload afbeeldingen naar FLIR Tools via Wifi
Upload afbeeldingen naar FLIR Tools via Wifi

 

Wat zit er in de doos:

Flir C3, lanyard, pouch, power supply/charger, tripod mount, USB Cable, printed documentation

Gerelateerde producten

C2 (vervangen door FLIR C3-X)

C2 (vervangen door FLIR C3-X)

De eerste thermografie camera ter wereld in zakformaat is een feit!
De compacte Flir C2 heeft een ingebouwde visuele camera, ledverlichting, de gepatenteerde MSX, 80x60 pixels en 0,1°C gevoeligheid.
E5

E5

De robuuste E5 combineert thermografische en visuele beelden, met de gepatenteerde MSX® functionaliteit. Deze camera heeft 2 keer zoveel pixels als de FLIR E4 en een gevoeligheid van 0,10°C.
Powered by Lightspeed