FLIR FLIR CM72 Stroomtang

Artikelnummer: 105-0073
Merk: FLIR
Korte omschrijving:
De FLIR CM72 stroomtang maakt het makkelijker om op bedrading op moeilijk bereikbare plaatsen metingen uit te voeren. Gemaakt met een smalle bek en LED-werklicht, maakt de meter donkere, overvolle panelen en kasten werkbaar.

De FLIR CM72 stroomtang maakt het makkelijker om op bedrading op moeilijk bereikbare plaatsen metingen uit te voeren. Gemaakt met een smalle bek en LED-werklicht, maakt de meter donkere, overvolle panelen en kasten werkbaar. Compact en licht dus overal in je achterzak mee te nemen. De CM72 beschikt over AC-meting, Autoranging, True RMS en meer, om nauwkeurige metingen te garanderen.

LICHTGEWICHT EN SMALLE KLEM

De lichte en compacte meter is gemakkelijk mee te nemen en ontworpen om gemakkelijk toegang te hebben tot bedrading in overvolle panelen of kasten.

ALLE FUNCTIES DIE U NODIG HEEFT

Ontvang nauwkeurige meetresultaten met geavanceerde elektrische functies zoals True RMS, LoZ en Smart Diode met Disable.

ROBUUSTE STROOMTANG

Robuust gebouwd met dubbel gevormde handgrepen om slippen te verminderen, een groot cijfer LCD-display en een heldere achtergrondverlichting.

Powered by Lightspeed