FLIR FLIR C5 compacte warmtebeeldcamera

Artikelnummer: 100-0276
Merk: FLIR
Korte omschrijving:
Na de FLIR C2 en FLIR C3 is er nu de FLIR C5. Met de krachtige eigenschappen van de FLIR C5 compacte warmtebeeldcamera in je zak ben je altijd klaar voor het vinden van allerlei thermische problemen.

FLIR C5, de nieuwste compacte warmtebeeldcamera

Na de FLIR C2 en FLIR C3 is er nu de FLIR C5 met vernieuwde krachtige eigenschappen. Met de FLIR C5 compacte warmtebeeldcamera in je zak ben je altijd stand-by voor het vinden van allerlei thermische problemen. De FLIR C5 heeft een thermische resolutie van 160 x 120 (19.200 pixels), MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging), een 5-megapixel visuele camera met LED verlichting en 1-touch span level. De FLIR C5 uploadt en bewaart je afbeeldingen rechtstreeks naar de FLIR Ignite™ cloud waar je bestanden kunt ordenen en je een back-up kunt maken. Deel vervolgens onmiddellijk afbeeldingen met klanten of maak professionele rapporten met FLIR Tools software die het probleem en de vereiste reparaties documenteren.

DETECTEER EN REAGEER
Vind snel verborgen gebreken en reduceer inspectie tijd dankzij MSX, 160 x 120 pixel thermische beelden en 1-Touch Level Span

DOCUMENTEER EN DEEL
Upload direct beelden door gebruik te maken van de FLIR Ignite cloud verbinding. Vervolgens maak je een professioneel rapport en email je deze direct naar je klanten.

ROBUUST, BETROUWBAAR EN COMPACT
Neem de pocket-portable FLIR C5 mee naar iedere klus - de FLIR C5 heeft een IP54 beschermingsgraad  en is daarmee beschermd tegen water en stof en is ontworpen om een 2 meter val te kunnen weerstaan.

Resolutie: 160x120 pixels
Thermische gevoeligheid: <70mK
Temperatuurbereik: -20°C tot 400°C
Focus: handmatig
Beeldfrequentie: 9Hz
MSX functie: ja
Batterijduur: 4 uur
Touchscreen: ja
Aantal pixels digitale camera:
Picture-in-Picture: ja
Hot/cold spotmeting: ja
Kleur alarm (isothermen): Blauw (koud), rood (warm) en geel (interval)
Laser spot: nee
Digitale zoom: ja
Ingebouwde LED verlichting:
Spraak/tekst invoer mogelijk:
Kompas: nee
Powered by Lightspeed