SENSOR BV

SENSOR, FLIR distributeur België en Nederland

Sensor, Platinum Partner van Flir, levert het totale gamma van Flir. Dat betekent meer dan alleen thermografische camera's. Door jarenlange ervaringen en gecertificeerde mederwerkers weet Sensor wat u nodig heeft als het gaat om thermografie en warmtemeting. Een degelijk en eerlijk advies staat daarbij centraal.

Een Flir thermografische camera kopen is eenvoudig, de juiste camera des te moeilijker. Sensor helpt u bij uw keuze en voorziet in een brede variatie aan training en opleiding zodat u correct met de camera kunt omgaan en kunt meten. Naast training en opleiding voorziet Sensor in al uw Flir service van een kleine update tot een complete kalibratie. Ook voor aanvullende accessoires en een eventuele omruil naar een camera met meer mogelijkheden kunt u bij ons terecht.

Of u nu water lekkages wilt opsporen, leidingen en vloerverwarming wilt zien lopen, een koudebrug en tocht wilt detecteren, een elektrokast wilt inspecteren, mechanische hotspots wilt detecteren of het energieverlies van uw woning in kaart wilt brengen, door het brede aanbod van marktleider Flir is er bij Sensor voor iedere toepassing en budget een juiste camera te vinden.

Powered by Lightspeed