Point & Shoot

Point & Shoot thermografiecamera's van FLIR zijn eenvoudige en betaalbare thermografische camera's die niet te veel features hebben en vaak dat kunnen wat in basis belangrijk is. Het maken van een infrarood foto gecombineerd met een visuele foto dankzij de gepatenteerde en unieke MSX® functionaliteit. Deze warmtebeeld camera's zijn onvergelijkbaar met welke dan ook in hun prijs klasse.
C2

FLIR C2

De eerste thermografie camera ter wereld in zakformaat is een feit!
De compacte Flir C2 heeft een ingebouwde visuele camera, ledverlichting, de gepatenteerde MSX, 80x60 pixels en 0,1°C gevoeligheid.
E4

FLIR E4

Zelfs bij het handheld basismodel FLIR E4 combineer je thermografische en visuele beelden. De robuuste camera heeft een thermische gevoeligheid van 0,15°C en 4800 pixels.
E5

FLIR E5

De robuuste E5 combineert thermografische en visuele beelden, met de gepatenteerde MSX® functionaliteit. Deze camera heeft 2 keer zoveel pixels als de FLIR E4 en een gevoeligheid van 0,10°C.
E6

FLIR E6

De FLIR E6 heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding van de FLIR Ex-serie. 4 x meer pixels dan de FLIR E4, hot/cold spotmeter en MSX® functionaliteit en handmatige span level.
E8

FLIR E8

De FLIR E8 is de beste camera uit zijn serie. Deze infraroodcamera heeft 320 x 240 infrarood pixels, een uitstekende thermische gevoeligheid, hot/cold spotmeting, kleuralarm, MSX® functionaliteit en handmatige span level
Powered by Lightspeed